Στατιστικά στοιχεία του νησιού για το έτος 2015

Α’ Τετράμηνο

Σύνολο Υδρομετρητών: 16.288

Γράφημα 1: Παρουσιάζεται το πλήθος (και το ποσοστό) των υδρομετρητών ανά Δημοτικό Διαμέρισμα στο τέλος του πρώτου τετραμήνου της χρονιάς.

Σύνολο κυβικών μέτρων: 286.283

Γράφημα 2: Απεικονίζονται τα κυβικά μέτρα νερού που καταναλώθηκαν ανά Δημοτικό Διαμέρισμα  (και το ποσοστό σε σύγκριση με την συνολική κατανάλωση)  στο τέλος του πρώτου τετραμήνου της χρονιάς.

Β’ Τετράμηνο

Σύνολο Υδρομετρητών: 16.324

Γράφημα 3: Παρουσιάζεται το πλήθος (και το ποσοστό) των υδρομετρητών ανά Δημοτικό Διαμέρισμα στο τέλος του δεύτερου τετραμήνου της χρονιάς.

Σύνολο κυβικών μέτρων: 764.109

Γράφημα 4: Απεικονίζονται τα κυβικά μέτρα νερού που καταναλώθηκαν ανά Δημοτικό Διαμέρισμα  (και το ποσοστό σε σύγκριση με την συνολική κατανάλωση)  στο τέλος του δεύτερου τετραμήνου της χρονιάς

Γ’ Τετράμηνο

Σύνολο Υδρομετρητών: 16.304

Γράφημα 5: Παρουσιάζεται το πλήθος (και το ποσοστό) των υδρομετρητών ανά Δημοτικό Διαμέρισμα στο τέλος του τρίτου τετραμήνου της χρονιάς.

Σύνολο κυβικών μέτρων: 352.171

Γράφημα 6: Απεικονίζονται τα κυβικά μέτρα νερού που καταναλώθηκαν ανά Δημοτικό Διαμέρισμα  (και το ποσοστό σε σύγκριση με την συνολική κατανάλωση)  στο τέλος του τρίτου τετραμήνου της χρονιάς

Αριθμός Υδρομετρητών έτους 2015

Σύνολο Υδρομετρητών: 16.304

Γράφημα 7: Παρουσιάζεται το πλήθος των υδρομετρητών συνολικά σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ανά τετράμηνο μέσα στη  χρονιά.

Κατανάλωση νερού έτους 2015

Σύνολο κυβικών μέτρων: 1.402.563

Γράφημα 8: Απεικονίζονται τα κυβικά μέτρα (και σε ποσοστό)  που καταναλώθηκαν συνολικά (αθροιστικά από κάθε Δ/Δ), καθώς και η κατανομή τους ανά τετράμηνο μέσα στη  χρονιά.