Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώνοντας  το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, η ΔΕΥΑΠ προχώρησε στην προμήθεια και εγκατάσταση 2 νέων αυτόνομων μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού, η τοποθέτηση των οποίων έγινε πριν από λίγες ημέρες. Η μία τοποθετήθηκε στις Λεύκες, δίπλα στο Κοινοτικό μέγαρο και η δεύτερη στην παραλία της Παροικιάς, απέναντι από τα ΕΛ.ΤΑ. Τα νέα μηχανήματα έχουν κερματοδέκτη βαρέως τύπου για περιορισμό των εμπλοκών, αλλά κυρίως διαθέτουν τη δυνατότητα να δέχονται προπληρωμένες κάρτες. Παράλληλα, αναβαθμίστηκαν και τα τρία υφιστάμενα μηχανήματα, έχοντας τώρα και αυτά τη δυνατότητα χρήσης προπληρωμένης κάρτας.

Οι πολίτες θα μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τις κάρτες από τα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης, ενώ εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να τις ξαναγεμίζουν με μονάδες, με όποιο ποσό επιθυμούν. Με γνώμονα την παροχή ποιοτικού και οικονομικού νερού αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η ΔΕΥΑΠ θα προχωρήσει μελλοντικά στην προμήθεια και άλλων αντίστοιχων μονάδων.

0 σχόλια

Κάντε ένα σχόλιο

Θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε να συμβάλλετε!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.