ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος επί του Περιφερειακού για το Έργο «ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓ. ΥΠΑΚΟΗΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ»

, ,

Από την Πέμπτη 15/04/2021 ξεκινά η πρώτη φάση αποκατάστασης του οδοστρώματος στη διαδρομή που τοποθετήθηκαν νέοι αγωγοί ύδρευσης και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25/04/2021. Θα πραγματοποιηθεί η αρχική αποκατάσταση του ορύγματος με σκυροδέτηση, ενώ σε επόμενο στάδιο, μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα υλοποιηθεί η τελική αποκατάσταση του οδοστρώματος με πλήρη ασφαλτόστρωση σε όλο το πλάτος της οδού και διαγράμμιση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους επί του Περιφερειακού, σε κανένα από τα δύο ρεύματα, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών σκυροδέτησης.

Επίσης, συνιστάται η διέλευση όλων των οχημάτων κάτω των τρεισήμισι (3.5) τόνων, που σκοπεύουν να κινηθούν προς τη δυτική έξοδο της Παροικιάς (Πούντα, Αλυκή, Αγκαιριά, Αεροδρόμιο κτλ) να γίνεται από τον Παραλιακό δρόμο, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τέλος, καλούνται όσοι διέρχονται από το σημείο του εργοταξίου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.